Προστασία Δεδομένων

Περιεχόμενα

 


Γενικά

Η Tεχνολογία Sport Αυτοκινήτων ΑΕ (εφεξής «Best Rent»), η οποία εδρεύει στην Νέα Σμύρνη, Λεωφ. Συγγρού 2 στην Αττική, είναι ο νόμιμος κάτοχος και διαχειριστής αυτής της Ιστοσελίδας.
Ορισμοί:

 • Όπου “Εμείς”, εννοείται η εταιρία Best Rent.
 • Όπου “Εμάς”, εννοείται η εταιρία Best Rent.
 • Όπου “μας”, εννοείται η εταιρία Best Rent.
 • Όπου “Ιστοσελίδα”, εννοείται η παρούσα ιστοσελίδα (Web Site).
 • Όπου “Χρήστης”, εννοείται κάθε επισκέπτης της Ιστοσελίδας.
 • Όπου “Χρήση”, εννοείται η πρόσβαση, μελέτη, συμβουλή, αποθήκευση ή άλλη εγγραφή στη μνήμη ή σε άλλο μαγνητικό ή μη μέσο, εγκατάσταση, προβολή καθ' οιονδήποτε τρόπο, μηχανικό ή μη, συμπεριλαμβανομένης και της εκτύπωσης, των Στοιχείων της ιστοσελίδας.
 • Όπου "δικαιούχος" εννοείται η εταιρία Best Rent, δημιουργός της Ιστοσελίδας και όλων των περιεχομένων σ΄αυτή Στοιχείων, ή νόμιμος χρήστης όσων από τα Στοιχεία αυτά δεν αποτελούν πρωτότυπα πνευματικά δημιουργήματά της.

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις πριν κάνετε χρήση αυτής της ιστοσελίδας. Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας δηλώνει τη συγκατάθεσή σας να δεσμευθείτε με αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις.


Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Best Rent

Ζητάμε το όνομά σας, τον αριθμό τηλεφώνου και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail). Αυτά τα στοιχεία διευκολύνουν τη διαδικασία της κράτησής σας, την επικοινωνία μας μαζί σας, σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με την κράτησή σας ή την αποστολή επιβεβαίωσης της κράτησή σας ηλεκτρονικά.

Εφαρμόζουμε την παρακάτω πολιτική αναγνωρίζοντας την προστασία και εμπιστευτικότητα των πελατειακών δεδομένων:

Θα διατηρήσουμε τις προσωπικές πληροφορίες, που μας παρέχετε σε αυτή την ιστοσελίδα, στην πελατειακή βάση δεδομένων, έτσι ώστε να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε σε εσάς. Τα ανωτέρω πελατειακά δεδομένα ενδέχεται να περιλαμβάνουν και τα προσωπικά στοιχεία που δίνονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλον σκοπό, εκτός αν μας έχετε δώσει την συγκατάθεσή σας.

Οι χρήστες/πελάτες είναι ευπρόσδεκτοι να δουν τις πληροφορίες που διατηρούμε για αυτούς, οποιαδήποτε στιγμή και να κάνουν τις απαραίτητες τροποποιήσεις, έτσι ώστε οι πληροφορίες αυτές να είναι πάντα ενήμερες.

Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για αυτό το σκοπό παρακαλούμε στείλτε μας e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. γράφοντας το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνσή σας.

 


Τι δεδομένα συλλέγει η Best Rent;

IP διευθύνσεις: Οι IP διευθύνσεις συλλέγονται όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της Best Rent. Έτσι αναγνωρίζεται ο Internet προμηθευτής σας (Internet Service provider – ISP). Οι IP διευθύνσεις δεν συνδέονται με κανένα τρόπο με προσωπικά δεδομένα του χρήστη. Η Best Rent συλλέγει και χρησιμοποιεί τις IP διευθύνσεις για εξαγωγή στατιστικών επισκεψιμότητας.


Best Rent Online Προωθητικές Ενέργειες / Διαγωνισμοί

Εάν πάρετε μέρος σε κάποιο διαγωνισμό που προσφέρουμε στην Ιστοσελίδα μας, θα σας ζητήσουμε να εισαγάγετε συγκεκριμένες προσωπικές πληροφορίες, έτσι ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε μαζί σας, αν αυτό είναι απαραίτητο. Οι συγκεκριμένοι Όροι & Προϋποθέσεις ή οι κανόνες του κάθε διαγωνισμού / βραβείου θα ανακοινώνονται τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και μπορεί να διαφέρουν. Εάν κάποιο βραβείο προσφέρεται μέσω τρίτου, τότε ενδεχομένως να χρειαστεί να αποκαλύψουμε πληροφορίες σε τρίτους, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία διανομής του βραβείου.

 

Best Rent Online Έρευνες

Όταν λαμβάνετε μέρος σε κάποιες online έρευνες μπορεί να σας ζητηθούν κάποιες προσωπικές πληροφορίες, για παράδειγμα, δημογραφικά στοιχεία όπως η ηλικία και το εισόδημα. Εσείς μπορείτε να δώσετε κάποιες ή καμία από αυτές τις πληροφορίες. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τη βελτίωση των χαρακτηριστικών της ιστοσελίδας και τη εύκολη χρήση της από εσάς και για κανέναν άλλον σκοπό.


Συμφωνητικό Χρήσης της Ιστοσελίδας Best Rent

Οι Χρήστες της ιστοσελίδας Best Rent παρέχουν τη συγκατάθεσή τους στην Best Rent να χρησιμοποιηθούν τα ως άνω προσωπικά τους στοιχεία από την Best Rent κατά τον ανωτέρω περιγραφόμενο τρόπο.

Δημιουργία μίας Κράτησης σε αυτήν την Ιστοσελίδα
Μία κράτηση (είτε έχει επιβεβαιωθεί είτε όχι) δεν αποτελεί μισθωτήριο συμβόλαιο παροχής υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτου. Το μισθωτήριο συμβόλαιο «ανοίγεται» τη στιγμή της έναρξης της ενοικίασης και ακολουθεί τους νόμους της χώρας που πραγματοποιείται η ενοικίαση.


Δικαιώματα Ιδιοκτησίας

Όλα τα λογότυπα, τα δικαιώματα δημιουργού, τα δικαιώματα της βάσης δεδομένων και άλλα πνευματικά δικαιώματα του υλικού αυτής της Ιστοσελίδας (όπως επίσης η δομή και ο σχεδιασμός της) μαζί με τον πηγαίο κώδικά του, ανήκουν αποκλειστικά στην δικαιούχο ή/και στους νόμιμα αναγραφόμενους συνεργάτες, εκτός και αν ρητά αναγράφεται κάτι διαφορετικό. Χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδειά μας, δεν επιτρέπεται η εν μέρει ή εξολοκλήρου αντιγραφή, τροποποίηση, μεταβολή, έκδοση, εκπομπή, διανομή, πώληση ή μεταφορά οπουδήποτε υλικού αυτής της Ιστοσελίδας ή του πηγαίου κώδικά του. Ωστόσο, τα περιεχόμενα αυτής της Ιστοσελίδας μπορούν να φορτωθούν σε υπολογιστή, να εκτυπωθούν ή να αντιγραφούν για προσωπική σας μη εμπορική χρήση.


Αποδεκτή Χρήση

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτή την Ιστοσελίδα αν είστε σύμφωνοι με τους Όρους και Προϋποθέσεις και, σε οποιαδήποτε περίπτωση, για νόμιμους και θεμιτούς σκοπούς. Αυτό συμπεριλαμβάνει τη συμμόρφωση με όλους τους εν ισχύει νόμους, κανονισμούς και κώδικες του Ελληνικού κράτους ή οιασδήποτε άλλης δικαιοδοσίας διέπουσας την πρόσβασή σας σ΄ αυτή την Ιστοσελίδα.

Συγκεκριμένα, συμφωνείτε ότι δεν θα:

 • καταχωρήσετε, διαβιβάσετε ή διασπείρετε σε αυτήν ή μέσω αυτής της Ιστοσελίδας οιαδήποτε πληροφορία, η οποία ενδέχεται να είναι επιζήμια, άσεμνη, δυσφημιστική ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο παράνομη.   
 • χρησιμοποιήσετε αυτή την Ιστοσελίδα κατά τρόπο προκαλούντα ή δυνάμενο να προκαλέσει παραβίαση των δικαιωμάτων άλλων.
 • προβείτε σε οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη, λανθασμένη ή απατηλή κράτηση.
 • χρησιμοποιήσετε κάποιο λογισμικό, φόρμουλα ή συσκευή για να επέμβετε ή να προσπαθήσετε να επέμβετε ηλεκτρονικά ή χειροκίνητα στην οργάνωση ή στην λειτουργικότητα αυτής της Ιστοσελίδας. Αυτό περιλαμβάνει αλλά δεν περιορίζεται στη διάθεση αρχείων που περιέχουν παρεφθαρμένες πληροφορίες ή ιούς, με οποιοδήποτε τρόπο.
 • καταστρέψετε, μεταβάλλετε ή επέμβετε στην τελική μορφή αυτής της Ιστοσελίδας ή στον πηγαίο κώδικά της.
 • ενεργήσετε με τρόπο που θα επιβάλλει υπερβολική ή δυσανάλογα μεγάλη επιβάρυνση σε αυτή την Ιστοσελίδα ή στη σχετική υποδομή της.
 • αποκτήσετε ή προσπαθήσετε να αποκτήσετε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, με οποιοδήποτε τρόπο, σε κάποιο από τα Δίκτυα μας.

Χωρίς να θίγεται οιοδήποτε άλλο νόμιμο ή συμβατικό δικαίωμά της, η Best Rent διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την κράτησή σας χωρίς να σας ενημερώσει και/ ή να αρνηθεί την είσοδό σας σε αυτή την Ιστοσελίδα σε περίπτωση που πιστεύει (κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια) ότι έχετε παραβιάσει κάποιον από αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις.


Αλλαγές σε αυτήν την Ιστοσελίδα

Μπορεί να κάνουμε βελτιώσεις ή αλλαγές στις πληροφορίες, υπηρεσίες, προϊόντα και στο υπόλοιπο υλικό αυτής της Ιστοσελίδας, ή να τερματίσουμε αυτή την Ιστοσελίδα, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Επίσης, μπορεί να τροποποιήσουμε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, και αυτές οι τροποποιήσεις θα είναι ενεργές από τη στιγμή που θα δημοσιοποιηθούν σε αυτήν τη Ιστοσελίδα. Στις περιπτώσεις αυτές η συνέχιση της εισόδου σας ή της χρήσης αυτής της Ιστοσελίδας θα δηλώνει την εκ μέρους σας αποδοχή των τροποποιημένων Όρων και Προϋποθέσεων.


Σύνδεση με άλλες Ιστοσελίδες/Ηλεκτρονικές Διευθύνσεις

Η ιστοσελίδα της Best Rent παρέχει απευθείας πρόσβαση σε άλλες ιστοσελίδες ή/και ηλεκτρονικές διευθύνσεις. Η Best Rent δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη, ούτε παρέχει καμία απολύτως εγγύηση για το περιεχόμενό τους. Επίσης δεν φέρει ευθύνη για τυχόν συλλογή προσωπικών πληροφοριών από αυτά. Η πρόσβαση σε αυτές τις ιστοσελίδες παραμένει στη δική σας πρωτοβουλία και ευθύνη.


Περιορισμός Ευθύνης

Σε καμία περίπτωση δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για άμεσες, έμμεσες, θετικές ή αποθετικές ζημίες ή χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης ή ζημίες οιουδήποτε είδους και από οιαδήποτε αιτία, προερχόμενες από την είσοδο σ΄αυτή την Ιστοσελίδα ή τη χρήση της.

Κανένας απ΄ αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις δεν αποκλείει ούτε περιορίζει την ευθύνη μας για θάνατο ή προσωπικό τραυματισμό που προκλήθηκε από αμέλεια ή απατηλή δήλωση στοιχείων.

 

Άρνηση Εγγύησης

Στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, δεν παρέχουμε οιαδήποτε εγγύηση σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που περιλαμβάνει αυτή η Ιστοσελίδα. Όλες οι πληροφορίες, υπηρεσίες και προϊόντα παρέχονται ως έχουν, χωρίς καμία εγγύηση οποιασδήποτε μορφής.


Αποζημίωση

Συμφωνείτε να μας αποζημιώσετε για οιαδήποτε ευθύνη, απώλεια, απαίτηση και δαπάνη (συμπεριλαμβανομένων εύλογων νομικών αμοιβών) συνδέεται με την εκ μέρους σας παραβίαση αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων.


Διάφορα

Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις περιλαμβάνουν όλους τους όρους της συμφωνίας την οποία συνάψατε μαζί μας για την εκ μέρους σας χρήση αυτής της Ιστοσελίδας. Οιεσδήποτε άλλες γραπτές ή προφορικές δηλώσεις, καθώς επίσης δηλώσεις περιεχόμενες σε διαφημιστικά φυλλάδια ή σε οιοδήποτε άλλο διαφημιστικό υλικό εκδοθέν από εμάς, δεν ενσωματώνονται σ΄αυτή τη συμφωνία. Η εκ μέρους σας χρήση αυτής της Ιστοσελίδας και το υλικό που φορτώνετε απ΄αυτήν στον υπολογιστή σας καθώς και η εφαρμογή αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων θα διέπεται και θα ερμηνεύεται σύμφωνα με τους Ελληνικούς Νόμους και θα υπάγεται στη μη αποκλειστική αρμοδιότητα των Ελληνικών Δικαστηρίων.